Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patron tarafından azarlanmak

Rüyada patron tarafından azarlanmak

Rüyada patron tarafından azarlanmak kişinin afiyette kalacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada patron tarafından azarlanmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Rüyada patron tarafından azarlanmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada patronundan azar işitmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada patrondan azar yemek zor zamanlar geçirileceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada patrondan azar işitmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba tarafından azarlanmak tebrik edileceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada öğretmen tarafından azarlanmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada babası tarafından azarlanmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, para biriktirebileceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından azarlanmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, engel tanımayan biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments