Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği tarafından azarlanmak

Rüyada sevdiği tarafından azarlanmak

Rüyada sevdiği tarafından azarlanmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çok yükseleceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği tarafından azarlanmak gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği tarafından azarlanmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine alamet eder.

Rüyada babası tarafından azarlanmak anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kendi şansını kendi yaratacağına tabir olunur.

Rüyada patron tarafından azarlanmak rızkın gittikçe azalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada baba tarafından azarlanmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tarafından azarlanmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin hemen hallolacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından azarlanmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulur.

Rüyada birisi tarafından azarlanmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, yaralarına da merhem olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments