Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birinin yaşlandığını görmek

Rüyada tanıdığı birinin yaşlandığını görmek

Rüyada tanıdığı birinin yaşlandığını görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işlerini büyüteceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı birinin yaşlandığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını yaşlanmış görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bir tanıdığının yaşlandığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada tanıdığın birinin yaşlandığını görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık yaşlı görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birini yaşlı görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments