Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba sevmek

Rüyada baba sevmek

Rüyada baba sevmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada baba sevmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevdiği insanın babasını görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin babasını görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin babasını görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanın babasını görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin babasını görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, kazancının günden güne artacağına, yüklü siparişler alacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin babasıyla konuşmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kazancının çok daha fazla olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments