Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin babasıyla konuşmak

Rüyada sevdiğinin babasıyla konuşmak

Rüyada sevdiğinin babasıyla konuşmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin babasıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada sevdiği kızın babasıyla konuşmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin babasıyla konuşmak hataların telafi edileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada babayla telefonda konuşmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada ölen babasıyla konuşmak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sahip olduklarının eksileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada vefat etmiş babayla konuşmak hayırlı işe, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla konuşmak sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasıyla konuşmak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasiyla konuşmak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments