Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kişileri görmek

Rüyada tanıdık kişileri görmek

Rüyada tanıdık kişileri görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, işlerinde aksama olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık kişileri gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada tanıdık kişiler görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın kişinin öldüğünü görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kişiyle evlenmek bereketin geleceğine, fakirliğinin biteceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı kişiyi görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kişiyi görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık kişileri görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments