Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kişiler görmek

Rüyada tanıdık kişiler görmek

Rüyada tanıdık kişiler görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, borca batacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada tanıdık kişiler gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Rüyada tanıdığı kişiyi görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı kişiyle evlenmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık kişiler görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın kişinin öldüğünü görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık kişileri görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık bir kişiyi görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek eş ve evlat sahibi olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments