Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir doktor görmek

Rüyada tanıdık bir doktor görmek

Rüyada tanıdık bir doktor görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir doktor gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada tanıdık bir doktor görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık doktor görmek müjdeli haberler alacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yakışıklı doktor görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada birini doktor görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktorun öptüğünü görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede doktorla konuşmak iyi haberler alınacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada cilt doktoru görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada profesör doktor görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments