Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorluğu kazandığını görmek

Rüyada doktorluğu kazandığını görmek

Rüyada doktorluğu kazandığını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktorluğu kazandığını gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada doktorluğu kazandığını görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kısmetinin açık olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada doktorluğu kazanmak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada önlüklü doktor görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, hobilerine eğileceğine işaret eder.

Rüyada hasta doktor görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, geçim derdinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş doktoruna diş çektirmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada doktordan para almak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, isabetli adımlar atacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada göz doktoruna gitmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments