Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle uyumak

Rüyada tanıdık biriyle uyumak

Rüyada tanıdık biriyle uyumak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık biriyle uyumak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada tanıdık biriyle uyumak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, mallarının da hayırlı olacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle uyumak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine sarılıp uyuduğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının uyuduğunu görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle uyumak Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yalandan uyumak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşle uyumak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin omzunda uyumak mevkie edineceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments