Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının uyuduğunu görmek

Rüyada arkadaşının uyuduğunu görmek

Rüyada arkadaşının uyuduğunu görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, küslüklerin biteceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının uyuduğunu gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşınla uyuduğunu görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, hatalarından erken döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşla uyumak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının evinde uyumak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın uyuduğunu görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının uyuduğunu görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla uyumak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşla uyumak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, barış için adım atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments