Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir erkekle uyumak

Rüyada tanıdık bir erkekle uyumak

Rüyada tanıdık bir erkekle uyumak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, daha çok iş yapacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, keder yaşayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle uyumak gördüyseniz:

  • Elde olmayan durumlar ya da rahatsız edici olarak adlandırılabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada tanıdık bir erkekle uyumak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle uyumak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada erkek bebeğin uyuduğunu görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekle yan yana uyumak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, ailesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yatakta erkekle uyumak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı erkekle uyumak garanti olacak bir yer edineceğine, zararlarını telafi edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe sarılarak uyumak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği erkekle uyumak insanlar tarafından sevileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments