Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığın birinin evlendiğini görmek

Rüyada tanıdığın birinin evlendiğini görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda insanlar size yardım etmekten memnun olabilir.

Rüyada tanıdığı biriyle evlenmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık adamla evlenmek lüksünün artacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir kadınla evlenmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının evlendiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdıkla evlenmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığının evlendiğini görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bır erkekle evlenmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments