Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık adamla evlenmek

Rüyada tanıdık adamla evlenmek

Rüyada tanıdık adamla evlenmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, talihinizin artacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Rüyada tanıdık adamla evlenmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir adamla evlenmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir adamla evlenmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, para kazanmaya başlayacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir adam görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalettir.

Rüyada tanıdık adamlar görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kazancını arttıracağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments