Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının evine gitmek

Rüyada tanıdığının evine gitmek

Rüyada tanıdığının evine gitmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, nefsine yenileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada tanıdığının evine gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada tanıdığının evine gitmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ailesini utandırmayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin evine gitmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin evine gitmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek keyiflerinin yerinde olacağına, ün sahibi olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işarettir.

Rüyada bir tanıdığın evine girmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin evinin yandığını görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin evini temizlemek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığının evine girmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments