Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin evine gitmek

Rüyada tanıdık birinin evine gitmek

Rüyada tanıdık birinin evine gitmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, doğru karar veremeyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Rüyada tanıdığı birinin evine gitmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığının evine gitmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin evine gitmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin düğününe gitmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının evine girmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin evine girmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin evinin yandığını görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birinin evine girmek derdin ve sıkıntının biteceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments