Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin yaşlandığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin yaşlandığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin yaşlandığını görmek yakında hedefine ulaşacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, zarar göreceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birinin yaşlandığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Rüyada tanıdık yaşlı adam görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık yaşlı erkek görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın birini yaşlanmış görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, zaferler kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini yaşlı görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık yaşlı kadın görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birinin yaşlandığını görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kime danışacağını bilemez olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments