Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biri tarafından öpülmek

Rüyada tanıdık biri tarafından öpülmek

Rüyada tanıdık biri tarafından öpülmek iyi anlaşacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, engellerin aşılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalettir.

Rüyada tanıdık biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek tarafından öpülmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine inanılır.

Rüyada tanıdık biri tarafından öpülmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, yersiz yere suçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biri tarafından bıçaklanmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments