Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, işlerinin iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Olumlu eleştirileriniz, yakın çevrenizden takdir görmenizi sağlayacak.

Rüyada tanıdık erkek tarafından öpülmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, başarılarının devamlı olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak hoş olaylar yaşayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık biri tarafından öpülmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada tanıdık biri tarafından bıçaklanmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek kendi patronu olacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bi erkek görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments