Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek

Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek

Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı bir erkek tarafından öpülmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek tarafından öpülmek sarsılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir erkek tarafından öpülmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık biri tarafından öpülmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, elindeki işi rayına oturtacağına delalettir.

Rüyada tanıdık biri tarafından tacize uğramak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, zorluklarının biteceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada tanıdık biri tarafından bıçaklanmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle evlendiğini görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık erkek çocuğu görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments