Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kızı görmek

Rüyada tanıdık bir kızı görmek

Rüyada tanıdık bir kızı görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, rızkın genişleyeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kızı gördüyseniz:

  • Daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada tanıdık bir kızla konuşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık kızı öpmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, kötü günler görüleceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kızı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kızla öpüşmek zahmetli bir işin sona ereceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kızla öpüşmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments