Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığına sarılmak

Rüyada bir tanıdığına sarılmak

Rüyada bir tanıdığına sarılmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, rütbesinin yükseleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalettir.

Rüyada bir tanıdığına sarılmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada eski bir tanıdığa sarılmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle sarılmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı birine sarılmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada tanıdıkla sarılmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe sarılmak onu uyaracağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gönlünce bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı biriyle sarılmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığına sarılmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments