Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birine sarılmak

Rüyada tanıdığı birine sarılmak

Rüyada tanıdığı birine sarılmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, hayatının da düzene gireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı birine sarılmak gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe sarılmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir erkeğe sarılmak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada tanıdık erkekle sarılmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kıza sarılmak koyu muhabbette kalacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalet eder.

Rüyada tanıdık biriyle sarılmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada eski bir tanıdığa sarılmak düşmanların barışacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı birine sarılmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığına sarılmak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments