Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini doktor görmek

Rüyada birini doktor görmek

Rüyada birini doktor görmek gerekirse özür dileneceğine, saygın biri olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini doktor gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Rüyada göz doktoru görmek hastalıkların son bulacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada önlüklü doktor görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada doktor olacağını görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sevdiğine kavuşacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada doktordan iğne yemek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada doğum doktoru görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine işaret eder.

Rüyada hastane ve doktor görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada deli doktor görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin doktor olduğunu görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments