Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cilt doktoru görmek

Rüyada cilt doktoru görmek

Rüyada cilt doktoru görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada cilt doktoru gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada cilt doktoru görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, yüklü siparişler alacağına işaret eder.

Rüyada kendi cildini soymak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet eder.

Rüyada cilt lekesi görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada cilt bakımı yaptırmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, ağzının tadının bozulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada cilt görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada cildinde yara görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada cilt bakımı görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hayırlı haberler alacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru cilt görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments