Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığın evine girmek

Rüyada bir tanıdığın evine girmek

Rüyada bir tanıdığın evine girmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, büyük paralar kazanılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada bir tanıdığın evine girmek gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Rüyada tanıdık birinin evine girmek bir süre belini doğrultamayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığın evine girmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının evine girmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı birinin evine girmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığın birinin evinin yandığını görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin evini temizlemek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birinin evine gitmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin evine gitmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments