Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının evine girmek

Rüyada tanıdığının evine girmek

Rüyada tanıdığının evine girmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığının evine girmek gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Rüyada tanıdığı birinin evine girmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına işaret eder.

Rüyada bir tanıdığın evine girmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığının evine girmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birinin evine girmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birinin evine gitmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birinin evinin yandığını görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birinin evini temizlemek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının evine gitmek fakir fukaraya yardım edeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments