Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıflamaya çalışmak

Rüyada zayıflamaya çalışmak

Rüyada zayıflamaya çalışmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına rivayet eder.

Rüyada zayıflamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Rüyada zayıflamaya çalışmak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını çok zayıflamış görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıflayan birini görmek düşmanlarının güçleneceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada zayıf not aldığını görmek fakirlikten kurtulacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kardeşini zayıflamış görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarını zayıf görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments