Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını asker görmek

Rüyada tanıdığını asker görmek

Rüyada tanıdığını asker görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını asker gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Rüyada tanıdık birini asker görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını asker olarak görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık asker görmek şansın kapanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığını asker görmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen tanıdıkları görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığıyla konuşmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir ölü görmek zorlukların son bulacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments