Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen tanıdıkları görmek

Rüyada ölen tanıdıkları görmek

Rüyada ölen tanıdıkları görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hayaline kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, yeni bir çevre edinileceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen tanıdıkları gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Rüyada tanıdığı birini ölmüş görmek bundan da son derece mutlu olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, sabrını zorlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı birinin ağladığını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık aile görmek kazanca kavuşacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık kadından para almak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments