Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini sesini duymak

Rüyada ölmüş birini sesini duymak

Rüyada ölmüş birini sesini duymak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, en büyük acılarının dineceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sesini duymak gördüyseniz:

  • Yani bir olay sizin için önem arz ediyorsa, önemlidir.

Rüyada kahkaha sesi duymak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada ambulans sesi duymak geri planda kalacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ilahi ses duymak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda erkek sesi duymak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada top sesi duymak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments