Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi damadını görmek

Rüyada kendi damadını görmek

Rüyada kendi damadını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi damadını gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Rüyada damat olduğunu görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada damatlık giymiş birini görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kendi bildiğini okuyacağına rivayet eder.

Rüyada damattan para almak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin damat görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada damada kına yakmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine inanılır.

Rüyada ölü gelin damat görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toplu gelin ve damat görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada damatlık aldığını görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments