Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı erkeği görmek

Rüyada tanıdığı erkeği görmek

Rüyada tanıdığı erkeği görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, fakirlerin zenginleşeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işarettir.

Rüyada tanıdığı erkeği gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık erkekle evlendiğini görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık erkekle öpüşmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hastalıklarını yeneceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işarettir.

Rüyada tanıdık erkekle evlenmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkek görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulur.

Rüyada tanıdık bi erkek görmek daha büyük adımlar atılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments