Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir erkek görmek

Rüyada tanıdığı bir erkek görmek

Rüyada tanıdığı bir erkek görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir erkek gördüyseniz:

  • İşlerinizi sadeleştirmeniz belli girişimlerinizin daha dengeli şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada tanıdık bir erkeği görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle uyumak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada tanıdığı erkekle öpüşmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir erkeğe sarılmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle konuşmak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kendisini ailesine vereceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bir erkekle birlikte olmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, neşeli zamanların yaşanacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bır erkekle evlenmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, edilen duaların tutacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments