Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir erkeği görmek

Rüyada tanıdık bir erkeği görmek

Rüyada tanıdık bir erkeği görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeği gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Rüyada tanıdık erkek arkadaş görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeği görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına inanılır.

Rüyada tanıdık erkek öpmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle öpüşmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe sarılmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak kazancın arttırılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle sarılmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir erkekle nişanlanmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments