Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı erkekle öpüşmek

Rüyada tanıdığı erkekle öpüşmek

Rüyada tanıdığı erkekle öpüşmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Hızlı davranmamak gerekiyor.

Rüyada tanıdığı bir erkekle birlikte olmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, büyük bir adım atılacağına, iş için gurbete gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkek görmek sevilen birinin geleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekle sevgili olmak sonradan da çok üzüleceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalettir.

Rüyada tanıdık erkek öpmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı erkek görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkekle evleneceğini görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments