Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğü takmamak

Rüyada yüzüğü takmamak

Rüyada yüzüğü takmamak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, sevdiği birini kırmaya, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğü takmamak gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yüzük takmamak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzük takmaya çalışmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada yüzük takmasını görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzük takmayı görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğü takmamak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, rahat bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzük takmasını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük takmış birini görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, bir konuda destek alacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük takma görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, aylık gelirinin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments