Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı aramak

Rüyada takı aramak

Rüyada takı aramak işlerin çığırından çıkacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kişinin hayatının değişeceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok zor duruma düşüleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine inanılır.

Rüyada takı aramak gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Rüyada takı aramak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada düğünde takı takmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada takı satın almak kimseye haksızlık etmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, zinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük takıp çıkardığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, aşının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada mavi taşlı takı görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takılı köpek görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş takılmasını görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın takı kaybetmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments