Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takılar bulmak

Rüyada takılar bulmak

Rüyada takılar bulmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, zaferler kazanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada takılar bulmak gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Rüyada takı bulduğunu görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş takı bulmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada değerli takılar bulmak eve huzur dolacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın takılar bulmak düzeninin sarsılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takılar bulmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada altın takı bulmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulur.

Rüyada takı seti bulmak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolda takı bulmak kişinin fena halde yanılacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sorunlarının sürekli artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments