Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı seti bulmak

Rüyada takı seti bulmak

Rüyada takı seti bulmak yüklü miktarda para kazanacağına, sarsılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada takı seti bulmak gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada takı seti bulmak iş hayatında terfi alınacağına, adının her yerde geçeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine tabir olunur.

Rüyada altın takı seti görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada set takı görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Rüyada takı seti görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın takı seti takmak onları rahat ettireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulur.

Rüyada takı seti takmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, kişiye hep umut olacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada takı seti hediye almak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, solan yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada çatal bıçak seti görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments