Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba evini temizlemek

Rüyada baba evini temizlemek

Rüyada baba evini temizlemek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet eder.

Rüyada baba evini temizlemek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yanıltıcı olaylar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Rüyada baba evini temizlemek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını temizlemek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sıkıntılarının son bulacağına, kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin evini temizlemek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşusunun evini temizlemek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun birinin evini temizlemek gıybet edeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin evini temizlemek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin banyosunu temizlemek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını evini temizlemek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments