Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin evini temizlemek

Rüyada ölen birinin evini temizlemek

Rüyada ölen birinin evini temizlemek istediği başarıyı göstereceğine, güzel haberler alacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada arkadaşının evini temizlemek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin banyosunu temizlemek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evini temizlemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, ömrünün uzun olacağına delalettir.

Rüyada evin dışını temizlemek fırsatların elden kaçacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin evini temizlemek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını evini temizlemek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin önünü temizlemek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kazancının günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments