Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin evini temizlemek

Rüyada birinin evini temizlemek

Rüyada birinin evini temizlemek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bereketinin artacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada birinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bunun farkına varacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini temizlemek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin evini temizlemek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada evinin önünü temizlemek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın evini temizlemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulur.

Rüyada birinin evini temizlemek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin evini temizlemek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişinin evini temizlemek daha kolay bir hayata kavuşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments