Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını evini temizlemek

Rüyada başkasını evini temizlemek

Rüyada başkasını evini temizlemek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, iyi halinin kalmayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını evini temizlemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Rüyada kaynananın evini temizlemek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada annesinin evini temizlemek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini temizlediğini görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin evini temizlemek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin tavanını temizlemek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın evini temizlemek devlete hizmet etmeye, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments