Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı takılar görmek

Rüyada taşlı takılar görmek

Rüyada taşlı takılar görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı takılar gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Rüyada mavi taşlı takı görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Rüyada taşlı takılar görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada taşa takılıp düşmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, saygınlığını yitireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada taşlı takı görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, işlerin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı takı görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün takıları görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments