Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı taktığını görmek

Rüyada takı taktığını görmek

Rüyada takı taktığını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada takı taktığını gördüyseniz:

  • Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada takı taktığını görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada altın takı taktığını görmek yenilenme yaşayacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada takılıp düşmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada küpe takıp çıkarmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada takı yapmak rızkının bollaşacağına, rızkının çeşitleneceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takıcı dükkanı görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada takı toplamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, iyi geçim halinde kalacağına delalettir.

Rüyada takı eşyası görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments