Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takı bakmak

Rüyada takı bakmak

Rüyada takı bakmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, kötü duygularını yeneceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takı bakmak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada takılara bakmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada takı bakmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah takı takmak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada takı bilezik görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birinden takı almak saygınlığına leke sürüleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada takı dükkanı açmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada takıcı dükkanı görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takı hediye etmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments