Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takılara bakmak

Rüyada takılara bakmak

Rüyada takılara bakmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, kazancı arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada takılara bakmak gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Rüyada takılara bakmak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada takı bakmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada küpe takıp çıkarmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada altın takılması görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizden takı çıkarmak bankadaki hesabının kabaracağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda serum takılı görmek geçmişini arkada bırakacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada takı seti hediye almak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, iş hayatında zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada takı çalmak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, makamının sarsılmayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments