Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tahta görmek

Rüyada büyük tahta görmek

Rüyada büyük tahta görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tahta gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada büyük tahta görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, zor durumların biteceğine işarettir.

Rüyada büyük tahta kapı görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tahta kaşık çalmak karlı işlere gireceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada tahta yol görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, girişimlerde bulunacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada çürük tahtaya basmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalettir.

Rüyada tahta raf görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tahta köprüde yürümek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine inanılır.

Rüyada tahta sehpa görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments