Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta tren görmek

Rüyada tahta tren görmek

Rüyada tahta tren görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta tren gördüyseniz:

  • Belli aktivitelerde bulunmanız aşk hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada tahta tren görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tren carpmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine inanılır.

Rüyada birinin trene bindiğini görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada trenin önüne atlamak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski tren görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada trenin altında kalan birini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, rakiplerin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demiryolu ve tren görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tren görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments